Image
Top
Menu

Camilo & Grande

Snacky producerer og spiller live med den første danske reggaeton-duo i Danmark.

I 2013 udråbte Camilo & Grande sig selv til Danmarks reggaetónkonger. Med en finaleplads i Karrierekanonen, optrædener til Smukfest, Distortion og SPOT festival i ryggen skød den sydenlandsfestende reggaetónduo karrieren i gang og ”flækkede” landets diskoteker med udspil som ”Skabt til det”, ”Sensuel”, ”Gima” og et allestedsnærværende remix af Kidds ”Kysset med Jamel”.

Hjemvendt fra Sydamerika med rygsækken fyldt op af musikbranchens anerkendelse og youtube views tager de to drenge nu ilden i hænderne og på tour i kongeriget. Den første brænd i 2014 har de påsat med producerteamet Pharfar og Fresh-I, da Camilo & Grande vandt remixkonkurrencen af Pharfars single ”Mand”.

Opfølgeren på det samarbejde bliver med en anden af branchens anerkendte kunstnere, Klumben (Cheff Records), som feature på den kommende single ”Røgsignaler”. Og selvom Camilo & Grande nu sender energien til scenen, har de stadigvæk reggaetón på programmet i studiet i København, der danner rammen om færdiggørelsen af duoens debut-EP, som lander i efteråret 2014.

I sommeren 2014 er duoen i Barcelona og lave musikvideo, i studiet og lave nye reggaeton bangers og rundt i Danmark for fyre op i festerne på blandt andet anholdt og Danmarks Grimmeste Festival.

Video